Sunday, 15 January 2012

Bila Lama Tak Berblogging..!

alolo tomey2..^^

Assalamualaikum..salam ukhuwah..sejak aku masuk ump,mula semestar,baru ari nie aku sempat nk hupdate blog..itu pown sbb dh mula cuti semestar sbulan..huhu..kalo x,jgn arap le..
sem nie,byk btol dugaannya..laptop rosak,external hard disc rosak,mcm2 lg la..tp aku cuba fikir dengan positif,anggap yg sume nie tanda Allah masih sayangkan aku..mungkin Dia tengok aku nie dh jauh hanyut,dh terlalu leka,Dia pown bg sebijik dugaan kt aku,dan alhamdulillah,aku dh kembali waras dan normal..hehehe..
aku anggap dugaan yg menimpa aku sebagai satu dorongan buat aku untuk kembali bangkit,mengejar cita-cita dan impian aku..aku harap ia belum terkubur lg..masih banyak yg aku perlu lakukan,dan aku sangat berharap aku sempat lakukan....
jadi,sempena cuti sem nie,mcm2 la plan..bukan nk pegi jalan2,tp k cari dwet!ade ke tmpat yg nk ambik pkerja utk sbulan je ye?kui3..tp ttap nk cari dwet..sbb sem depan xmau miskin2 lg dh..chaiyok.!!

4 Org Join Merepek Skali^^:

azeelia azman said...

hye akak ^^
long time no see maa. haha.

anis aneesa said...

@azeelia azman : hye,dik..ha'ah,baru nk merajinkan diri hupdate blog nie..=)

Namee Roslan said...

wahh, lamanya awak tak update dah. hehe. tahun 2012, rajin2 lah update okay ! :)

anis aneesa said...

@namee roslan : hehehe..taw xpe,sis..bz dengan study..baik,sis..!thanx!^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...