Thursday, 1 September 2011

Keputusan Dah Dibuat..Pahang..!Here I Come..!!

Assalamualaikum.hye all..ari nie entry syok sendiri sbb sape la yg nk online time2 raya cenggini,ye dak?aku je yg duk lebih2 neh..nk buat camne,smentara tggu kawan2 dtg umh tu,aku hupdate la kjap..urmm,ade lg 2 ari aku ada kt tganu nie..lepas tu..aku akn membawa diri ke negeri pahang..

"nape plak ngan pahang??"


haaa..sbb ape pahang..sbbnye,aku terima tawaran belajar dari Universiti Malaysia Pahang (UMP)..mase entry nie aku ada cakap aku dpt 2 tawaran..1 dari UTHM,dan 1 ag dari UMP..masa diploma dlu aku dh blaja kt UTHM,3 tahun..jadi kali nie,aku igt nk berubah angin monsun dari selatan ke timur..lgpown UMP nie dekat ckit ngan umah aku..kt gambang je pown..

ada banyak sbb aku berubah angin..tp tu la,ade orang cakap ngan aku,mase blaja nie la kite nk knal ramai kawan..lg elok kalo kite blaja kt banyak tempat..x kesah la walau mane pown kite blaja,asalkan ilmu yg kite trime tu diberkati Allah..aminn..

Jadi,ade sape2 di kalangan blogger yg jd warga UMP?bley r share ngan aku ape ke best an UMP nie..huuu..skrg prasaan aku mcm2..ade yg excited,ade takowt,ade yg bdebar..huhuhu..barang2 blom packing,baju baru je basuh,ade lg brang lom beli..dwet lom ade...adehhh..tolong2...


p/s : masih cbuk beraya..perut aku dh macam pregnant 5 bulan dh..adededehhh..

7 Org Join Merepek Skali^^:

Namee Roslan said...

anis! tahniah! :D hehe, belajar elok2 okeh! :) im happy for u!

faizlaster said...

ump dop beh....

azeelia azman said...

wahh jadi akak dah xdok uthm ke??

anis aneesa said...

@namee roslan : hehehe..thanx,sis..!i'll do my best..!^^

@faizlaster : ahahaha..ololo,paih..xsoh la sediyh2 gitu..jujue kn ade..keh3..

@azeelia azman : huhuhu..x dh,dik..akak beralih arah ke ump plak..=)

Jue_ilias said...

dkat lar ngn org trsyg kn :))

anis aneesa said...

@jue_ilias : hehehe..ye..=p

RIMA DANIA said...

ump pn best..pagi2 berkabus hehehe... sejuk mata memandang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...